Herfst/Winter  korte kapsels 2012 trends

Korte Pixie Kapsels:

Krachtig, prachtig maar toch klassiek! De korte Pixie kapsels heeft een vrouw lef voor nodig. De Pixie behoorde natuurlijk tot haartrends 2012 en is hartstikke populair en hip, deze haartrend behoort zeker tot de korte kapsels 2012. Dit korte kapsel zou zelfs in 2013 nog één van de populairste haartrends voor korte pittige kapsels kunnen zijn. Voor een Pixie kapsel hoeft u niet veel te doen, maar wat u ervoor terug krijgt hangt af van uw eigen gezichts-eigenschappen. Een kort kapsel in Pixie stijl werkt het beste met haar wat een beetje slag heeft en een ovaal, hartvormig of vierkant gezicht.

Het beste Pixie kort kapsel voor een ovaal vormig gezicht

korte kapsels pixie haarstijl

Ovaal vormige gezichten staan bijna alle soorten kapsels kort haar, vooral een kapsel dat zo brutaal is als Michelle Williams korte pixe kapsel. De korte pony trekt meteen de attentie naar uw gezichts-eigenschappen. Bij Michelle Williams wordt zo de nadruk gelegd op haar grote ogen, jukbeenderen en volle lippen. Op die manier komt haar schoonheid volledig tot zijn recht. U kunt niets verbergen met dit kapsel, alles staat in de schijnwerpers. Dit korte kapsel is geheel naar haar hoofd gevormd met wat extra volume om zo goed aan te sluiten op haar ovaal vormige gezicht. Wanneer u bij de kapper bent moet u er dus op letten dat de kapper met uw gezichts-vorm rekening zal houden.

Het beste Korte kapsel in Pixie stijl voor ronde gezichten

korte kapsels pixie haarstijl ronde gezichten

Voor ronde gezichten is het belangrijk dat het korte kapsel wat hoogte geeft aan het gezicht door middel van wat meer volume aan de bovenkant. Ginnifer Goodwin is hier een goed voorbeeld van want haar bovenkant heeft veel textuur, dit gaat goed samen met haar ronde gezicht. De achterkant is haast een geschoren jongensachtig kapsel. Als u dit korte kapsel draagt moet u lef en stijl hebben, dit kapsel is niet voor iedereen weggelegd.

Korte kapsels in Pixie stijl voor hartvormige gezichten

korte kapsels pixie haarstijl hartvormig gezicht

Voor een hartvormig gezicht wilt u lengte toevoegen aan het gezicht. Caret Mulligan’s textuur op de bovenkant van haar korte kapsel geven haar gezicht een goede hoogte. De zijkanten zitten meer tegen het gezicht aan om deze meer lengte te geven. De korte pony trekt de aandacht naar haar ogen en jukbeenderen. Hartvormige gezichten staan erom bekend wijdere voorhoofden te hebben, omdat het haar wat naar de zijkant is gestyled maakt het de voorhoofd ook wat smaller. Dit korte kapsel in Pixie stijl is perfect voor dames met een klein gezicht, knallende ogen en hoge jukbeenderen.

»

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *